LUNCHMENY
Färsk fisk från Gbgs fiskhamn
Vi serverar öl, vin cava/champagne.
Lunch serveras 11-15
Måndag
FISK: Smörstekt torskfilé med västkuströra serveras med potatismos
KÖTT: Nattbakad svensk karré med rödvinssås, crème på rostad vitlök potatisgratäng samt örtrostade rotfrukter
Tisdag
FISK: Citron och pepparrotsbakad Torskfilé medpogre
dillkräm, brynt smör, hackade rostade solrosfrön samt potatispuréje
KÖTT: Nystekta Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och lingonsyltcde
Onsdag
FISK: Örtgratinerad torskfilé med sandefjordsås, syrad gurka, grönkålschips,jf
KÖTT: Hjortfärsbiff med prästostkräm, spenat, rostade rotfrukterbcd
Serveras med rödvinssås samt örtbakad klyftpotatis
Torsdag
Parmesanoch pankostekt torskfilé med tryffelmixad
jordärtkockssås
och smörbrynta champinjoner serveras med dillkrossad
potatis Husets fisksoppa med aioli och krutonger, samt
nystekta pannkakor
Örtstekt kycklingfilé med krämig skogssvamps risotto
och rödvinssås
toppad med örtsallad samt riven parmesan
Fredag
FISK: Torskfilé med friterad purjolök serveras med
pumpakräm och brynt smör samt sesamrostade
rotfrukter toppad med chilipicklad pumpa
KÖTT: Fredagsburgaren högrevsfärs cheddarost,
bacon, chipotlemajjo, färsk chili, hackad salladslök,
vitlökscrème fraiche, salladsblad och silverlök, friterad
pommes frites
Helgmeny
Hjortfärsbiff med gula trattkantareller eller serveras med friterad klyftpotatis samt trädgårdssallad
Vitvinsångad Torskfilé toppad med Grana padano och hackade örter serveras med potatismos, dillcrème samt trädgårdssallad
Dessutom serverar vi vegetarisk paj, vegetarisk lasagne, jordärtskocksoppa, vegansk linssoppa & hemmagjorda pannkakor med sylt & grädde
Alla rätter serveras med nybakt bröd samt liten sallad med örtolja från trädgården
MACKOR
Rågbrödsmacka med chevré & honung
65 kr
Foccacia med salami & brie
75 kr
Trädgårdsmacka
Hembakat bröd med grönsaker & ost
65 kr