LUNCHMENY
Färsk fisk från Gbgs fiskhamn
Vi serverar öl, vin cava/champagne.
Lunch serveras 11-15
Meny
MÅNDAG
FISK: Granapadanobakad dagens fångst med persiljeaioli,
rostade rotfrukter, potatismos och vitvinssås
KÖTT: Grillad kotlett med chilibearnaise, örtrostad
klyftpotatis, samt liten sallad
TISDAG
FISK: Dill och fänkålsbakad dagens fångst med färskpotatis, skummad
vitvinssås, citron, friterad palsternacka
KÖTT: Stekt rimmat fläsk serveras med knaperstekt
raggmunk och lingonsylt
ONSDAG
FISK: Mandelbakad dagens fångst med sås Verte
(vitvinssås med mixade örter), potatispuré, örtsallad och
citron
KÖTT: Wallenbergare serveras med svartvinbärs-
gräddsky, svamp-och tryffelkräm, örtrostade rotfrukter
TORSDAG
FISK: Citronbakad dagensfångst med tryffelskummad
jordärtskocksås och dillkokt potatis toppad med citron och
riven pepparrot
Fransk fisksoppa serveras med hemmagjorda pannkakor
grädde, sylt
KÖTT: Jägarschnitzel med champinjonsås serveras med
friterad pommes frites
FREDAG
FISK Vitvinsångad och rimmad dagens fångst med
skaldjursrisotto, dillolja, grönkålschips och picklad rödkål
KÖTT: Högrevsburgare, Colorado Style med Cream
cheese, egeninlagd rödlök och jalapeño samt
karamelliserad lök, krispsallad, friterad pommes frites
Dessutom serverar vi vegetarisk paj, vegetarisk lasagne, jordärtskocksoppa, vegansk linssoppa & hemmagjorda pannkakor med sylt & grädde
Alla rätter serveras med nybakt bröd samt liten sallad med örtolja från trädgården
MACKOR
Rågbrödsmacka med chevré & honung
65 kr
Foccacia med rökt lax & färskost
79 kr
Trädgårdsmacka
Hembakat bröd med grönsaker & ost
65 kr